Reisinformatie voor stedentrip, zonvakantie en wintersport

De voordelen van een vakantie in eigen land

SHARE
, / 1208 0

Natuur

Dankzij de gunstige ligging hebben we in Nederland een grote verscheidenheid aan natuur. Er zijn bosrijke gebieden, uitgestrekte vlaktes, heuvel landschappen en natuurlijk niet te vergeten de enorme kustlijn met mooie stranden. Daarvoor hoeven we dus al niet naar het buitenland.

Stedentrips

Ook voor een stedentrip hoeven we niet de grens over. Met steden als Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht in de buurt hoef je je al niet te vervelen. Maar ook kleinere steden en dorpen in ons land zijn zeker een bezoekje waard. Neem bijvoorbeeld Middelburg. Een historische stad, rijk aan kunst, met prachtige architectuur en je kunt er naar hartenlust shoppen en tafelen. Daarnaast is Nederland een land dat rijk is aan geschiedenis. Er zijn veel memorabele plaatsen te bezoeken en door het hele land vind je musea die deze geschiedenis na vertellen. Ook als het aankomt op kunst en design, valt er genoeg te bekijken en worden er regelmatig evenementen georganiseerd.

Vakantieparken

Als je wilt genieten van zo’n vakantie in eigen land, verblijf je het beste op een vakantiepark. Het verblijven op een vakantiepark biedt namelijk veel vrijheid en gemak. Zo heeft Roompot Vakanties meer dan 100 vakantieparken verspreid over heel Nederland. Op de parken zijn diverse accommodaties te boeken zoals chalets, bungalows, luxe villa’s en soms zelf safaritenten waarin je kunt Glampen. Sommige parken hebben ook appartementen of een hotel. Ieder park heeft zijn eigen kenmerken en is gelegen op een mooie locatie die veel te bieden heeft. Op die manier ben je altijd in de buurt van mooie steden, interessante musea en leuke (sportieve)activiteiten. Zo is er voor ieder wat wils.

Veel faciliteiten en vermaak

Op de Roompot parken zelf zijn ook veel faciliteiten aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Zo is er op veel parken een supermarkt voor de vergeten boodschappen, zijn er wasserettes om de vuile was te wassen en diverse eetgelegenheden. Ook zijn er zwembaden, vaak met diverse glijbanen, voor uren lang waterplezier. Voor de allerkleinsten is Koos Konijn aanwezig. Hij vermaakt hen met dansjes en knutselmiddagen. Voor de oudere kinderen zijn er ChillZones aanwezig op een aantal parken. Dankzij al deze voorzieningen is een Roompot Vakantiepark dus de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in eigen land.