Reisinformatie voor stedentrip, zonvakantie en wintersport

De 5 strand items die je niet mag vergeten!

SHARE
, / 1312 0

Even lekker bakken in de zon op Nederlandse bodem? Wanneer je naar het strand gaat mag je de onderstaande items absoluut niet vergeten mee te nemen. Loop dus snel even onderstaande lijst door en stop ze in je tas!

  1. Zonnebrand

Natuurlijk gaat veiligheid boven alles. Verantwoord zonnen in erg belangrijk. Zo voorkom je dat je verbrand en hoef je later (letterlijk) niet op de blaren te zitten! Het vergeten van zonnebrand is strand ergernis nummer één onder Nederlanders.

  1. Oordopjes

Ook iets dat mensen vaak vergeten: oordopjes voor je smartphone. Wat is er nou lekkerder dan lekker zonnebaden met je eigen lievelingsmuziek op? Bonus voordeel hierbij is dat je niet hoeft te luisteren naar die verschrikkelijke muziek die uit de speakers blaast van je buurman!

  1. Vlieger

Op het strand wil je wel een beetje lol beleven tussen het bakken door. Neem een strandbal, of beter nog, een vlieger mee. Lekker even uitblazen tussen het zwemmen door en ook nog eens actief bezig!

  1. Duikbril

Wanneer je even wilt afkoelen ga je natuurlijk de zee in. Lekker even zwemmen en genieten van het zoute water. Goede tip: neem een duikbril mee! Zo kun je de onderwaterwereld verkennen en krijg je geen last van het zout in je ogen. Dubbel effectief!

  1. Zonnebril

Bescherm je ogen niet alleen tegen het zoute water, maar ook op het droge tegen schadelijke UV straling. Draag altijd een zonnebril op het strand. Online kun je op veel plekken voor weinig geld eenvoudig een goede zonnebril kopen. Ook handig voor als je met de auto bent, zo word je niet verblind tijdens het rijden.

Heb je dus een lekker dagje strand voor de boeg, vergeet deze items niet en je zult ongetwijfeld een absolute topdag hebben!