Reisinformatie voor stedentrip, zonvakantie en wintersport

Individuele wandelvakantie

SHARE
, / 1600 0

Individuele wandelvakantie

Een wandelvakantie is ideaal voor mensen die actief bezig willen zijn, en toch alle tijd willen hebben om te genieten van de omgeving en/of het reisgezelschap. Op een trektocht legt u dagelijks een overbrugbare afstand af naar uw volgende overnachtingslocatie, op een standplaatsvakantie maakt u dagelijks een lange wandeling in de omgeving. De afstanden zijn steeds dusdanig dat u voldoende tijd over houdt voor het bezoeken van bezienswaardigheden, om af te wijken van de route of simpelweg om te pauzeren.

 

Volledig verzorgde wandelvakanties

Bent u op zoek naar een individuele wandelvakantie die wel tot in de puntjes geregeld is? Dan kunt u bij Eigen-Wijze Reizen misschien een reis vinden die u aanstaat. Met trektochten en standplaatsvakanties in heel Europa is er ongetwijfeld een bestemming bij die bij u past. Onder de meest populaire bestemmingen voor wandelvakanties zijn bijvoorbeeld: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Madeira, Engeland, Italië en Oostenrijk.

Reizen zonder gids

U wandelt altijd zonder gids en met uw eigen reisgezelschap. U bepaalt uw eigen tempo en route en geniet zodoende van de ultieme vrijheid. Daarbij blijft u op de juiste route dankzij de kaarten en Nederlandstalige routebeschrijvingen van Eigen-Wijze Reizen. Deze ontwikkelen we zelf in samenwerking met onze routeverkenners en zitten boordevol bijzondere bezienswaardigheden en suggesties.

Bagagevervoer

Wandel trektochten van Eigen-Wijze Reizen worden u altijd aangeboden inclusief bagagevervoer. Dagelijks wordt uw bagage voor u naar het volgende overnachtingsadres gebracht. Dat betekent dat u niet hoeft te lopen met uw bagage.

Overnachten in goede hotels

Wij onderhouden nauwe banden met de regio waarnaar u reist. De overnachtingsadressen worden door onze eigen medewerkers geselecteerd op kwaliteit, maar zeker ook op ambiance. Zo bent u ervan verzekerd dat u goed terechtkomt, op een warme plek met de juiste sfeer en prima bedden.