Reisinformatie voor stedentrip, zonvakantie en wintersport

Vakantiewoningen

SHARE
, / 1238 0

Vakantiehuisjes vind je overal in alle soorten en maten. Van een enkel vakantiehuisje van een particulier tot kleinschalige vakantieparken in de natuur en grote vakantiecentra met allerlei faciliteiten en vermaak, je vindt het overal in Europa. De meest populaire landen waar Nederlanders vaak voor een vakantiehuis kiezen zijn Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Vakantiehuizen in alle soorten en maten
Sommige mensen kiezen voor basic en betaalbaar en huren een klein vakantiehuis, wat je eigenlijk meer een studio of appartementje zou moeten noemen. Anderen kiezen voor luxe met alles erop en eraan. Je moet dan denken aan een complete woning, villa, of bungalow. De wensen van de hedendaagse, verwende vakantieganger zijn veranderd ten opzichte van enkele jaren geleden. Je ziet steeds vaker dat vakantiehuizen super de luxe zijn uitgevoerd. Moderne vakantiehuizen beschikken minimaal over een sauna en bubbelbad. Er zijn echter vakantiewoningen compleet met eigen zwembad of tennisbaan.

Wintersport in een vakantiehuis
Een groeiende trend is het afhuren van een compleet chalet om met een grote groep te gaan wintersporten. Met name in Oostenrijk zijn er inmiddels veel aanbieders van vakantiehuizen inclusief catering. Elke dag wordt er een krat met verse ingrediënten en een recept naar je vakantieadres gebracht. Dit doet denken aan de verskratten in Nederland waarop je tegenwoordig een abonnement kunt nemen en die erg in opkomst zijn. Wil je het echt luxe? Huur er dan ook een kok bij. Het is tenslotte wel vakantie en wie wil er dan zelf koken!

Vakantiehuizen online boeken? Kijk op:
Vakantiewoning.org